Pmg 45

6 Haziran 2016 Pazartesi

Pmg 45




Düzenleyen: I Hate Panda
Yatınlayan: Aydehan

                      Önceki Bölüm  Tanıtım Sonraki Bölüm
                                                                                                                                                                  
                                                                                                                                                                   

Peerless Martial God- Bölüm 45: Arenaya Gelen




(ÇN: benim ismimi yazma çevirmen kısmına panda bey boş kalsın )
//Yayıncı Notu: Peki çevirmen bey yazmayız :D

“bu Wu Xiao’mu?”

“bu,bu Wu xiao”

Wu Xiao’nun uçup, basamaklardan yuvarlanışını izlerken kalabalığın şaşkın bağırışları alanı doldurdu.

Wu Xiao Feng Qian’dan çok daha güçlüydü. O Yangzhou şehrinde oldukça ünlü biriydi, ama ayrıca bu dahi, ana salona giren bilinmeyen bir genç tarafından mağlup edilmişti. Yaralanmış ve açıkça küçük düşürülmüştü Lin Feng’i kızdırdığı için ödediği bedel buydu. Lin Feng ona hiç merhamet göstermemişti onu küçük düşürmüş ve onu ana salondan dışarı tekmelemişti

‘Bu genç öğrenci kim?"

"ne kadar küstah!"

"hangi klana mensup? "

"Onu bugünden önce hiç görmemiştim,nerden geldi?"

oradaki Herkes bu genç adamın kim olduğunu öğrenmek istedi. Ordakiler böyle bir dahinin bu kadar uzun süre Yangzhou şehrindeki küçük klanların dikkatinden kaçtığına inanmıyordu.Böyle bişey mümkünse bu gencin kim olduğuna dair bir fikirleri yoktu,nasıl böyle bişey mümkündü ?

eğer herkes ana salona giren bu küstah ve inatçı genç adamın. Lin klanından atılan çöp parçası olduğunu bilseydi bu hayret verici olurdu. rivayete göre klandan atıldıkları sırada babası Lin feng için genç bir Lin klanı üyesine saldırmıştı bile. Bu seöylentiler içinde gözlerinin önündeki güçlü ve dominant adamın Lin Feng olduğunu bilseler şok olurlardı. Yangzhou şehri içinde küçük klanlara ait genç nesillerin hepsinin yetenekli ve güçlü üyeleri vardı. 8 üyenin hepside küçük klanlar içindeki en güçlüleriydi.

Beklenen turnuva günü nihayet geldi ve arenada büyük klanların gelişini izleyen kalabalık çok heyecanlıydı.Bu onlara kentin geleceğini şekillendirecek yetenekleri görmek için bir şanstı. Bu şansa her zaman sahip olmazlardı.

"şuraya bakın, Lin klan üyeleri arenanın güney kısmına oturmuş. Ortadaki Lin Ba Dao. Lin Hai'nin gelişiminin Lin Ba Dao tarafından  sakat bırakıldığı ve oğlu ile birlikte Lin Klanından kovulduğu söylentileri doğru gibi görünüyor.” Bir çok kişi oturmuş Lin klan üyelerine bakarken söylentileri duymuştu. Kalabalıktan dedikodular sürekli duyuluyordu. Sürekli bir tartışma vardı ve bir çok kişi Lin klanının Yangzhou şehrinde dolaşmakta olan dedikodularına çok önem veriyordu. Şehrin genelinde bir sansasyona neden olmuştu. O anda tüm söylentiler doğrulandı.

"o Lin Qian… ne kadar güzel! ama biraz korkutucu, o 16 yaşında olmasına rağmen şimdiden Ling Qi katmanına ulaşmış. o gerçekten inanılmaz. birgün karım olmasını isterdim

"anca rüyanda.. sessiz ol, eğer Lin klan üyeleri seni duyarsa gelişiminden en kötü ihtimallede kafandan olacaksın"

" hehe,sadece söylüyorum. şuraya bak, Na Lan klanıda geldi, onlar şehir başkanı ve prenses Na Lan Feng "

Kalabalık kafalarına göre yorum yapmaya devam ederken Na Lan klanı üyeleri çoktan gelmiş ve arenaya yakın bir yerde yerlerini almıştı

Na Lan xiong ünlü, uzun ve sağlam biri olduğundan oldukça prestijli görünüyordu. sadece ona bakarak olağanüstü bir güce sahip olduğu anlaşılıyordu

Na La Xiong kalabalıkta insanların ifadeleri görünce hemen gülümsedi ve dedi ki: “Bugün, herkes organize ettiğim turnuva gelmeyi başardı. Ben, Na Lan Xiong, son derece mutluyum. Her neyse, eğer herhangi birisi sıkıntı çıkarmaya cesaret ederse, Ben, Na Lan Xiong, tereddüt etmeyeceğim ve sizinle çok kaba bir şekilde ilgileneceğim."

 Birçok kişi titredi. Na Lan Klanıyla karşı karşıya gelmek… eğer sorun çıkarmak isteseler bile, ilk önce beceriye ihtiyaçları vardı ve bunu yapmak için yeteneğe.

Na Lan Xiong “Tamam, gereksiz konuşma yeter. Hepinizin benim gibi yaşlı bir adamı dinlemek için gelmediğinizi biliyorum. Hadi olağanüstü genç gelişimcileri savaş alanına davet edelim, tamam mı?” dedi ve o da oturdu. Konuşmasını bitirince herkes başını salladı.

Şu anda lin feng savaş alanında ileriye doğru haraket etti
O anda, Lin Feng Savaş arenasına doğru ilerliyordu.

                                                                                                                                                                  
                                                                                                                                                                   
                   Önceki Bölüm  Tanıtım Sonraki Bölüm

0 yorum :

Yorum Gönder