AN: Bölüm 1- (İsmi yok)

16 Mayıs 2016 Pazartesi

AN: Bölüm 1- (İsmi yok)


Dünya gezegeninde yaşanan savaşlar, iç ayaklanmalar, radyoaktif atıklar gezegende yaşamı imkansız hale getirmişti. Gezegen içinde yaşayan bütün insanlar ortak bir proje için el ele verdiler. Bilim adamlarının bulmuş oldukları yeni bir gezegen adeta içinde bulundukları gezegenin aynısıydı. Tek bir farkla gezegende sadece tek bir kıta vardı. Seçilmiş üyelerden oluşan yüz kişi bu gezegene intikal edecek ve orada koloni oluşturup insan oğlunun yaşamını devam ettireceklerdi. 
Kıtaya adımını atan ilk insanlar direk olarak görevlerine adapte oldular askerler kamp alanını koruyorlardı bilim insanları yaptıkları icatlar ile insanlara kolaylıklar sağlıyordu mühendis yapı projeleri ile taslaklar çiziyor işçiler ise onları uyguluyordu. Hayatları oldukça dünyadakine benziyordu.
Fakat bir gün bilim insanları bir olayın meydana geldiğini fark ettiler gezegenin manyetik alanı gps sistemini etkiliyordu ve  yönlerini bulamaz hale geldiler.
Aradan bir yıl geçti. İlk olaydan sonra insanlar neredeyse tüm teknolojik sistemlerini kullanamaz hale geldi bu olaydan en fazla etkilenenler ise şüphesiz askerler oldu plazma silahlarından tutun kullandıkları el bombası atma düzeneğine kadar her şeyleri iflas etmişti.
Gezegen içerisinde yaratıklar ise sanki bunu biliyormuş gibi tamda bu sıra saldırmaya başlamışlardı. Keşfettikleri bu gezegende yaşayan yaratıklar 2kısma ayrılıyordu birincisi normal yaratıklar (hayvanlar) ikincisi ise kutsal yaratıklar bu yaratıklara kutsal denmesinin sebebi ise diğer yaratıkların onları gördüğünde kafalarını yere eğmelerindendi.
Bir diğer araştırma sonucu ise bu kutsal yaratıkların içlerinde bir çeşit bilye kadar bir çekirdek taşımalarıydı. Bu araştırma için iki asker çoktan telef olmuştu.
Bilim insanları ellerindeki sınırlı teknoloji ile bu gezegendeki bitki yapısına baktığında ise şoke olmuştu. Bitkiler tıpkı dünyadaki gibi idi fakat bitkiler arasında bile bir hiyerarşi mevcuttu yüksek rütbeli bitkiler genellikle bir çeşit enerji barındırır iken günlük hayatta kullanılan bitkilerde bunlardan iz görülemiyordu. Bu yüksek rütbeli bitkileri elde etmek için çoktan 5kişik bir tim ölmüştü içlerinde 3bilim insanı ve iki asker barındırıyordu.
İki yıl daha geçti insanlar ilk geldiklerinde 100kişi iken saldıran yaratıklar ve araştırmalar ile sayıları 25e kadar gerilemişti. Buda insanların morallerinin yok olmasına sebebiyet vermişti.
İnsanlar angoria için ilk incelemede gezegenin tek bir kıtadan oluştuğunu ve bu kıtanın dünyadaki butun kıtaların toplamından beş kat daha büyük olduğunu fark ettiler. Bu onlar için muazzam bir büyüklüktü. 
Geriye kalan 25kişiden 5i kamptan ayrılma kararı verdiler ve yok oldular geriye kalan 20kişi kendilerini birbirlerine sımsıkı sarılmış bir şekilde buldular yapılan düzenlemeler ile birlikte artık tek bir kapsül içerisinde yaşıyorlardı.
Geriye kalan 15kişi dışarıya meyve toplamaya ve avlanmaya gittiklerinde öldüler 15 kişinin de sadece kafaları kampa geri done bilmişti. 
Geriye sadece 5kişi kalmıştı birisi bilim insanı birisi asker birisi mühendis ve iki işçi...
2erkek ve 3 kadın hep birlikte dolaştılar yaratıklardan aldıkları özütleri ve elde ettikleri bitkilerin hepsini toparladılar...
Ellerinde kalmış olan tek teknolojik alet manyetik karıştırıcı sayesinde kendilerine 5 adet aşı ürettiler bu onları daha güçlü yapacaktı inandıkları şeyler doğrultusunda yaptıkları şeyler nitekim işe yaradı fakat bu onlarda azda olsa bir evrime zorlamıştı.
Ten renkleri koyulaştı siyah ama tam olarak siyahi olmayacak şekildeydi. Gözleri büyümüş bu yüzden göz kapakları kısılmıştı. Kıvırcık saçlarındaki aştın pigmenti tamamen yok olmuş yerini düz siyah saçlar almıştı ayak parmakları ise kimisinin ufalıp kısalmış kimisinin ise büyümüştü.
Nitekim kazandıkları yeni güçler sayesinde çoğalmaya başladılar angoria ya 4adet klan hükmetti sonrasında onlarda bolundu büyük şehirleri ve köyleri oluşturdu. Böylelikle insanları ikinci anavatanı kurulmuş oldu...

0 yorum :

Yorum Gönder